Sider

Om meg

På ferie i Colombia (og lager mat selvsagt!)


Hei og velkommen til Eli¨s matunivers.

Jeg heter Elisabeth og jeg har to lidenskaper i livet. Det ene er å reise verden rundt og og det andre er MAT.

Jeg tilbringer mye tid med å tenke på mat. Og på å spise mat. Ville du tro meg hvis jeg sier at jeg til og med drømmer om mat? Kanskje unødvendig å nevne at jeg tilbringer en del tid på nettet med å surfe etter mat....  Så her på bloggen finner du det jeg ønsker å dele med dere. Noe er mitt eget som oppstår av det faktumet at jeg er ekstremt lat og ikke altid gidder å gå på butikken for å handle det som trengs til en oppskrift. Eller så vet jeg allerede hva jeg liker, eller ikke liker, og således tilpasser en oppskrift etter min smak. Alt annet er det jeg samler fra andre blogger, kokebøker og generelle ideer som finnes der ute. Tenåringsdatteren må også passes på og det hender jeg må legge meg helt flat og endre en oppskrift etter hennes preferanser!


Nå må dere ikke tro at det jeg deler her er det jeg spiser HELE tiden (selv om jeg skulle ønske det!!!). Jeg er selvsagt som de fleste andre som tenker på vekt og kosthold og slikt (selv om jeg heller ville ha vunnet  i et "jeg kan spise alt uten at det går ut over vekten eller helsen" lotteri en et faktisk lotteri). Jeg spiser papp-plater (les knekkebrød) og tapet-lim (les lett smøreost) til frokost, og salat med tunfisk til lunsj. Selvsagt med et slags håp om at det skal veie opp for hva jeg presser i meg til middag på hverdagene og hele dagene i helgen!

Men når det er sagt synes jeg det er viktig å setter pris på den maten du koser deg med. Og det er det jeg vil dele med dere! Jeg håper dere liker det. Og jeg blir utrolig glad om dere legger igjen en kommentar. Da blir det tusen ganger morsomere å blogge!!!

Hvis dere lurer på noe så legg igjen en kommentar eller send meg en e-post. Jeg svarer alle :-)

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

  Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Alleoppskrifter

  Med vänliga hälsningar,

  Emilie
  emilie@alleoppskrifter.no

  SvarSlett