Som et plaster på såret så tenkte jeg at jeg skulle dele min absolutt beste tilbehørs oppskrift. Selv om den altså knapt kan kalles en oppskrift. En ide kanskje? Og den er selvsagt ikke min ide heller. Jeg har som vanlig latt meg innspirere på nettet. Men det gjør ikke denne mindre god! Jeg kom først over denne oppskiften men som vanlig har jeg juksa litt. Det gjør at denne er super enkel å stelle i stand. Se for deg denne som tilbehør til gryteretter eller supper (den fukter til alt!) eller til bare å trykke i trynet mens du ligger på sofaen og kikker på The Biggest Looser US (please si at jeg ikke er den eneste som bare ELSKER å se på det programmet menst du spiser typisk junk food!!!!!). Anyways...... Lag dette så snart som mulig, men jeg advarer, det er en stor risiko for å bli hekta!
De lekne
Norvegia
1 stk hvitløksbaguett
Sett ovnen på 200 grader
Når ovnen er varm setter du baguetten i ovnen og lar den stå i 5 minutter. Sett den til side
Skjær 4 1,5 cm tykke skiver av osten
Og del hver skive i 2
Press en skive med ost inn i hver "sprekk"
Vær forsiktig så ikke baguetten deler seg helt
Fortsett til alle sprekkene er fylt av en ostebit og sett den tilbake i ovnen i 6-10 minutter (avhengig av ovnen din)
Når osten er smeltet og baguetten er gylden er herligheten klar!!
Skjær baguetten i skiver
Og prøv å ikke besvime av den herlige duften som slår mot det. Brød,, hvitløk og smelta ost!
Well, hello lover.....
Håper det smaker :-)
Hei,
SvarSlettHar lagd denne to ganger nå, NYDELIG!!
Anette
oi, så glad jeg er for at jeg fant bloggen din! utrolig mange gode oppskrifter og kjempe fine bilder som gjør matlagingen enda lettere. tuuusen takk :-D
SvarSlettNice respond in return of this difficulty with real arguments and
SvarSlettdescribing all concerning that.
my web page - teenpornsexpussy.Com
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that
SvarSlettI think I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
I am looking forward for your next post, I will try to get the
hang of it!
Here is my web blog; kona coffee