Sider

lørdag 30. juni 2012

Hasselbakt hvitløksbaguett


Ja da, jeg vet jeg har vært lenge borte..... Jeg har egentlig ikke en god forklaring heller. Bortsett fra at jeg har gått gjennom en periode der ikke kreativiteten ikke har vært i høygir og matlagingen har gått i loop med de samme oppskriftene om og om igjen. Slikt blir det jo ikke mye å blogge av! Kjedelig, men jeg regner med jeg ikke er den eneste som føler det slik i blandt.

Som et plaster på såret så tenkte jeg at jeg skulle dele min absolutt beste tilbehørs oppskrift. Selv om den altså knapt kan kalles en oppskrift. En ide kanskje? Og den er selvsagt ikke min ide heller. Jeg har som vanlig latt meg innspirere på nettet. Men det gjør ikke denne mindre god! Jeg kom først over denne oppskiften men som vanlig har jeg juksa litt. Det gjør at denne er super enkel å stelle i stand. Se for deg denne som tilbehør til gryteretter eller supper (den fukter til alt!) eller til bare å trykke i trynet mens du ligger på sofaen og kikker på The Biggest Looser US (please si at jeg ikke er den eneste som bare ELSKER å se på det programmet menst du spiser typisk junk food!!!!!). Anyways...... Lag dette så snart som mulig, men jeg advarer, det er en stor risiko for å bli hekta!


De lekne
Norvegia
1 stk hvitløksbaguett

Sett ovnen på 200 grader


Når ovnen er varm setter du baguetten i ovnen og lar den stå i 5 minutter. Sett den til side


Skjær 4 1,5 cm tykke skiver av osten


Og del hver skive i 2


Press en skive med ost inn i hver "sprekk"


Vær forsiktig så ikke baguetten deler seg helt


Fortsett til alle sprekkene er fylt av en ostebit og sett den tilbake i ovnen i 6-10 minutter (avhengig av ovnen din)


Når osten er smeltet og baguetten er gylden er herligheten klar!!


Skjær baguetten i skiver


Og prøv å ikke besvime av den herlige duften som slår mot det. Brød,, hvitløk og smelta ost! 


Well, hello lover.....

Håper det smaker :-)

5 kommentarer:

  1. Hei,

    Har lagd denne to ganger nå, NYDELIG!!

    Anette

    SvarSlett
  2. oi, så glad jeg er for at jeg fant bloggen din! utrolig mange gode oppskrifter og kjempe fine bilder som gjør matlagingen enda lettere. tuuusen takk :-D

    SvarSlett
  3. Nice respond in return of this difficulty with real arguments and
    describing all concerning that.
    my web page - teenpornsexpussy.Com

    SvarSlett
  4. Hei !

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din ([url]) og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,
    Christina
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett
  5. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that
    I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
    I am looking forward for your next post, I will try to get the
    hang of it!

    Here is my web blog; kona coffee

    SvarSlett