Sider

søndag 2. oktober 2011

Quesadillas med pesto, kylling og baconAh, dette har vært en super søndag så langt. Tennåringsdatteren er i trygg forvaring hos pappaen, så jeg og katten har vært alene hjemme. Slikt blir det late morgener av! I mange timer har jeg bare sittet i sofaen med kaffekopp og et sånt magasin som stort sett bare jenter setter pris på. Jeg har fullstendig oversett stablene med bøker som ligger rundt omkring (har bært ut en bokhylle for å gjøre plass til det nye kjøleskapet som kommer om ikke så lenge), og oppvasken fra i går står fremdeles trygt plassert i vasken. Men så begynte magen å rumle. Høyt!!! En butikktur var etter min mening ikke aktuelt grunnet både et ekstremt sovehår og gamle maskara rester under øynene. Pluss at det regner ute liksom!!! Men da jeg tittet i kjøleskapet fant jeg jo ut at jeg hadde rester.... Rester av pesto, rester av kylling og rester av bacon. Det siste var jo rett og slett sjokerende!!!! Rester av bacon er det ikke ofte man finner i mitt kjøleskap!!!! Sammen med litt revet ost og et par tortilla lefser ble dette en super brunch.

De lekne restene var

Pesto (link til min får du ved å trykke HER)
Oppstrimlet kylling 
Bacon
Revet ost
Trotilla lefser


Alt utenom baconet var klart for min del og det ble stekt opp i en fei. Men hvis du ikke har rester som meg så gjør du det lurt i å steke opp kylling og bacon nå så dette er klart til du skal sette sammen quesadillasene. Oppskrift på pesto finner du her.

I en panne på medium sterk varme steker du de to lefsene rett etter hverande på den siden du skal fylle med godsaker.


Legg de sise om side


På halve tortillan smører du et tynt lag med pesto. Eller et litt tykkere et hvis du har problemer med å begrense deg slik som jeg gjerne har


Fyll på med oppstrimmlet kylling


Ditto med bacon


Ok, jeg kunne gnafset de i meg allerede....


Men vi må ha ost også!! Veldig viktig! Strø i vei. Så mye som du har samvittighet til. Jeg hadde veldig god samvittighet i dag!!


Oh my, NÅ snakker vi dere......


Brett over lefsa 


Og sleng herlighetene i panna


Etter noen minutter snur du quesadillasene. Nå lukter det ganske godt dere, og hvis noen enda lå i sengene sine når du begynte, så har de garantert kommet tuslende nå!


Etter et par minutter er de ferdige..... Dette er nesten litt for enkelt til at resultatet er såååååååå godt.
Del hver lefse i 3


Sjekk da! Pesto, kylling, bacon og smeltet ost i skjønn forening


Riv av en bit og nyt. God søndag da dere.....

Håper det smaker :-) 

8 kommentarer:

 1. Ser godt ut, men blir nok pannekaker til lunsj på meg :)
  Stine

  SvarSlett
 2. Hva, lagde du dette uten meg?!?!?!

  Hilsen fortvilet datter

  SvarSlett
 3. Ha ha ha, ser det godt ut? Slik er det å være borte på en søndag...... Men i morgen blir det god middag så du får holde ut til da :-)

  SvarSlett
 4. @ Stine
  Det var veldig godt, men pannekaker er digg det også!!!!

  SvarSlett
 5. åh det så sykt godt ut :) dette skal jeg prøve :D

  SvarSlett
 6. Det burde du, de er kjempegode!!!

  SvarSlett
 7. hei, Jeg fikk vite om matunivers i forrige uke..i dag laget jeg og gutten min denne oppskriften. Siden vi ikke hadde pesto eller kylling, brukt vi kjøttdeig og tomatsaus... wow! så deilig! tusen takk.
  Ah, på søndag bakte vi ostehorn med bacon! success!! :) cris

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, nå ble jeg så glad :-) Så flott at du lar deg innspirere til å lage din egen versjon. Det er jo det som er hele poenget! Man tager det man haver :-) Når det er sagt så håper jeg du har pesto liggende å slenge en dag..... Og hvis dere likte ostehornene så kommer det en oppskrift om ikke så lenge spm er basert på den og som jeg håper dere vil elske like mye som meg og tenåringsdatteren!!!

   Slett