Sider

fredag 19. august 2011

En ny matblogg?

Så mange har sagt "du skulle så ha hatt en matblogg"........ Ok, så det er bare en person som faktisk har sagt det, men nå har det seg faktisk sånn at jeg ELSKER mat. Jeg elsker å snakke om det, lese om det, dagdrømme om det, søke etter det på nett og ikke minst, spise det! Når det er sagt så er jeg ganske klønete på kjøkkenet..... En fingertupp har blitt ofret, kutt inntil beinet har blitt avskåret (no pun intended) med at det sikkert gror av seg selv og det har vært brannsår som har måttet blitt pleid med kald klut hele natten. Og det er langt fra at alt som blir servert som er laget fra bunnen av! Men jeg elsker å prøve ut nye ting og vil så gjerne dele det med noen andre en tenåringsdatter som alltid sier "MÅ det være sopp i det da"!!!!!

Så da prøver jeg da, og krysser fingrene for at det er noen som vil ha glede av at jeg samler sammen og tester ut noen av alle de fantastiske oppskriftene som finnes der ute. Og dere skal ikke se bort fra at jeg prøver ut noen som jeg har kommet på mer eller mindre av meg selv!

4 kommentarer:

  1. Bra start, med en utfordrer til det tradisjonelle speilegget! Veldig glad for at du startet matblogg!

    SvarSlett
  2. Takk, det var hyggelig...... Jeg lover å legge ut flere godbiter :)

    SvarSlett
  3. Hehe, da er vi ganske like på kjøkkenet! Er veldig klønete og det ender ofte opp med noen kutt og brannsår (og litt høylytt banning).

    SvarSlett
  4. Ha ha ha, det er en del som har ment at jeg burde ta en pause fra "power tools" og varm olje, men da blir det jo ikke noe morro på kjøkkenet!!

    SvarSlett